sterker-dan-je-denkt_amira

Soms zit ik niet lekker in mijn vel. Door wat er gebeurt op school of door mijn situatie thuis. Het is ook weleens zomaar! Dan voel ik me alleen. Dat is best vervelend.
Wil je weten waardoor ik niet lekker in mijn vel zit?
Kijk dan mijn filmpje!

Voel jij je wel eens alleen?
In dit filmpje check je of wij ons soms eenzaam voelen!

sterker-dan-je-denkt_eenzaam

Amira wil graag vriendinnen, wat kan zij daaraan doen?

Challenge

sterker-dan-je-denkt_challenge-1

Vraag deze week een klasgenoot die nog niet bij jou thuis is geweest om bij jou te komen spelen. Of ga in de klas eens naast iemand anders zitten. Zo merk je dat het hartstikke leuk is om nieuwe mensen
te leren kennen!

Meer weten?

Iedereen voelt zich soms verdrietig of alleen. Dat is normaal. Maar als het bij jou vaak voorkomt dat je je zo voelt, dan kun je misschien wat tips gebruiken. Je kunt namelijk heel veel doen om lekkerder in je vel te zitten!
Je kunt leren hoe je stevig moet staan en hoe je je grenzen aangeeft. Maar je kunt ook hulp vragen of met iemand praten over je gevoel. Dat helpt. En misschien weet je het niet…
maar je bent sterker dan je denkt! Lees er hier meer over!

sterker-dan-je-denkt_challenge-2

Benieuwd naar meer onderwerpen? Klik op een plaatje hieronder:

puberinfo
ouder-dan-12